Priser og Boksfaciliteter – (Se priser længere nede)

Vores store stald åbnede efter renovering i sep 2013. Vi kan opstalde 30 heste og ponyer. Vi har to stalde med forskellig størrelse bokse. Alle bokse er yderbokse, hvor de fleste har vinduer, så hestene har mulighed for at kigge ud samt få frisk luft. Desuden er alle bokse udstyret med foderautomat og frostfri vandkop og vandet er tempereret om vinteren.

Ridefaciliteter
Vi har tre udendørs ridebaner:
  • En dressurbane på 20×60 m
  • En dressurbane på 20×35 m
  • En springbane på 30×60 m
Fra stalden er der direkte adgang til Kokkedal skov.

Ridehus
  • Åbnede april 2015 efter renovering ca 12x45m

Foldfaciliteter

Vi er populære for vores store og dejlige folde på ca. 8 tønder land, som ligger tæt ved staldene. Pt. er foldene ved staldene udnyttet til tre jordfolde, en græsfold og fire sygefolde. Foldene har frostfri vandkopper.

På vores jordfolde er hestene delt op i henholdsvis hopper og vallakker. På vores græsfold går hopper og vallakker sammen indtil videre.

Hestene lukkes på fold ca. kl. 9 om morgenen og tages ind, når du kommer eller efter aftale.

Øvrige faciliteter
Vi har en stor dejlig rytterstue som danner rammen om mange hyggelige stunder for vores ryttere. Desuden har vi en dejligt køkken og et særskilt omklædningsrum, hvor du kan klæde om og opbevare dit tøj. Der er masser af opbevaringsmuligheder til dit udstyr mv. på vores lofter lige over staldene.

Desuden har vi både inden- og udendørs vand striglepladser samt opvarmet sadelrum.

Foderautomat
Alle heste bliver fodret via foderautomater (iFeed) ni gange i døgnet.

Reservation af boks (tomboksleje)
Kr. 1.200,00 pr. måned. Kan reserveres i max. 6 måneder.

Boksleje pr. måned kr. 1.950,00 for hest og pony. Se specifikation af bokslejen nedenfor:

Inkluderet i bokslejen

Kan tilkøbes

Ejers ansvar

Mugning

Mulighed for priv. aftale

Wrap Hø

Strøelse (træpiller)

Foderautomat

Foder til foderautomat

Udlukning på fold i hverdage

Udlukning på fold i weekender

X*

Indlukning fold hverdage/weekender

X (kr. 10 pr. gang)

Gødningsprøver forår og efterår

Adgang til ridehus

*Turnusordning
Udlukning af heste på fold i weekender og helligdage varetages af hesteejerne efter en turnusordning (ca. 0-1 vagt pr. måned). Desuden vil der være ca. 1-2 aftenvagter pr. måned også efter en turnusordning.

Depositum
To måneders boksleje. Depositum afregnes ved lejemålets afslutning i henhold til gældende regler.

Medlemskontingent
Kr. 600 pr. person (aktiv medlem) ved indmelding i perioden 1/1-30/9. Halvt kontingent ved indmelding i perioden 1/10-31/12.